Een hologram kopen of huren?

U zult zich misschien al afgevraagd hebben waarom u een hologram zou huren. Naast dat aan huren verschillende voordelen zitten, kunt u bij ons ook gepersonaliseerde content pakketten afnemen. Ontdek alles over het huren van een hologram bij Hologram-huren in deze blog.

Voordelen van een hologram huren

De hologram is een echte attention getter voor op beurzen, achter de receptie of in etalages. Wanneer op een vernieuwende manier de aandacht van het publiek getrokken moet worden, kan dit hoog in de kosten lopen. Dit terwijl er tegelijkertijd veel onzekerheid kan zijn over dit nieuwe product. Denk bijvoorbeeld aan goede levering en de kwaliteit die ineens flink tegen kan vallen. Het is dan een hele opluchting als je niet meteen ergens aan vast zit, en het nieuwe product eerst kan huren.

Val op: huur een hologram.

Naast dat de kosten meevallen bij het huren van een hologram, bent u daarnaast zeker van kwaliteit. Wij leveren betrouwbare hologrammen met een hogere resolutie ten opzichte van andere modellen. Daarnaast bent u bij het huren van een hologram van te voren op de hoogte van de kosten. Zo zorgen wij ervoor dat u een duidelijke begroting kunt opstellen en niet voor de keuze komt te staan tussen verschillende aanbieders. Werkt de gehuurde hologram niet meer? Dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een nieuwe hologram geleverd wordt.

Advies voor content op de hologram

Vindt niet zelf het wiel uit, maar laat u adviseren over de content voor uw hologram. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat de content zo omgezet wordt dat het perfect op de hologram past. U kunt ervoor kiezen om zelf content bij ons af te leveren of een van onze content pakketten af te nemen. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat waar u ook voor kiest de content mooi op de hologram past. Daarnaast zorgen wij in beide gevallen ervoor dat de content op de hologram wordt gezet voor verzending. Zo kan de hologram bij ontvangst gelijk opgezet worden zonder zorgen te maken over de holografische content.

Regelmatig een hologram inzetten

Wanneer de hologram vaker ingezet wordt dan kan er gekozen worden voor een vast maandbedrag. We leasen de hologrammen voor een minimale periode van 6 maanden. Deze optie kan interessant zijn voor winkel(keten)s of evenementen bureaus. Wij kunnen vervolgens van afstand de content voor de hologram aanpassen zodat de hologram voor meerdere doeleinden ingezet kan worden.

In de praktijk blijkt dat de hologram in combinatie met de afname van een content pakket veel ingezet wordt om zo op te vallen bij de doelgroep. Wilt u meer weten over het huren van een een hologram, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Alje Hoving

www.hologram-huren.nl