Een aanvulling voor uw beursstand, het presenteren van nieuwe producten of uw evenement op een innovatieve manier aankleden? Dit zijn slechts een paar mogelijkheden om de hologram in te zetten. De hologram is een echte attention getter, en kan dus in principe overal voor ingezet worden. Zet er nog goede content op en hij is bijna niet te missen. Waar zet u uw hologram voor in?

Een hologram op uw beursstand

Wanneer wij onze hologrammen verhuren is de meest gebruikte toepassing als aanvulling van de beursstand. De holografische content verschilt hiermee van een logo animatie tot product visualisatie of een stapsgewijze uitleg van bepaalde processen. We merken dat onze hologrammen op de beurzen veel aandacht trekken waarna vervolgens het gesprek geopend kan worden. En dat is tenslotte waar het bij een beurs om draait.

Uw evenement aankleden met een hologram

Ook als extra aankleding van een (zakelijk) evenement is een hologram een goede aanvulling. Met goed aansluitende content trekt dit sowieso de aandacht. De hologram kan het evenement versterken door op een andere manier de sponsoren zichtbaar te maken. Daarnaast zijn ook instructies of content in het thema natuurlijk mogelijk. In China is zelfs al iemand getrouwd met een hologram! Nu zeggen we natuurlijk niet dat u dit ook moet doen, maar het aankleden van uw bruiloft met een hologram kan natuurlijk wel.

Een innovatief ontvangst door de hologram achter de receptie

Of u nou een hotel bezoekt of een bedrijf: de receptie is erg belangrijk voor een eerste indruk. Een hologram die achter de receptie hangt valt natuurlijk erg op! Gezamenlijk kunnen we bepalen welke holografische content geplaatst kan worden bij de receptie om te zorgen voor een innovatief ontvangst en een goede eerste indruk.

De aandacht trekken van voorbijgangers met een hologram in de etalage

Wat is de bedoeling van de etalage? Opvallen natuurlijk! Het is mogelijk om een hologram voor een langere periode te huren. Hierdoor kun je jouw winkeletalage voor een langere tijd aankleden. Mocht de hologram het onverhoopt niet meer doen dan zullen we ervoor zorgen dat er snel een nieuwe geleverd wordt.

Nieuwe producten presenteren op de hologram

Op zoek naar een andere manier van een product lancering? Ook daarvoor is de hologram goed in te zetten. Bij ons kunt u eenvoudig uw eigen hologram huren. Van te voren kunnen we in overleg geschikte content maken, de hologram wordt op tijd opgestuurd en is makkelijk te bedienen. Dit levert een stuk minder stress op en zorgt voor een leuke manier van de product lancering.

Heeft u een ander idee om de hologram in te zetten of wilt u gebruik maken van een van de bovenstaande mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Alje Hoving

www.hologram-huren.nl