Wat komt er kijken bij een hologram huren?

Wanneer u geïnteresseerd bent om bij ons een hologram te huren kunt u via de website www.hologram-huren.nl, per mail of telefonisch contact opnemen. We zullen dan kijken wat we voor u kunnen betekenen. Zo kunt u ervoor kiezen om alleen de hologram te huren, maar kunnen wij ook holografische 3D content voor u verzorgen. Samen kijken wat het best bij uw wensen aansluit. Lees hier hoe het traject van een hologram huren verder in zijn werk gaat.

Stap 1: hologram reserveren

Het is handig om gelijk de datum voor uw evenement of activiteit door te geven. Wij zetten deze datum gelijk onder voorbehoud in onze agenda om dubbele boekingen te voorkomen. Bij een voorlopige reservering bent u nog niet verplicht om de hologram daadwerkelijk te gaan huren. Graag ontvangen we uiterlijk een week van te voren het definitieve besluit. Het is ook mogelijk om meerdere hologrammen voor dezelfde datum te reserveren. Mochten er meerdere aanvragen voor eenzelfde datum zijn en wij raken door onze voorraad heen dan zullen we dit informeren. Hierbij wordt voorrang verleend aan degene die als eerste een akkoord kan geven.

Stap 2: holografische content

Het is mogelijk om zelf content aan te leveren voor de hologram, of om een van onze content pakketten af te nemen. Kiest u voor dat laatste, dan maken wij de holografische content voor u. Wanneer zelf de content aangeleverd wordt ontvangt u een mail met aanleverspecificaties. Zo kunnen wij de content omzetten om op de hologram te zetten. Vervolgens sturen wij een video van de hologram met de content om te laten zien hoe het er uiteindelijk uit zal zien.

Stap 3: ontvangen hologram

Voor ontvangst van de hologram wordt een paklijst en handleiding meegestuurd. Wij leveren de hologram zo aan dat het eenvoudig is om zelf op te zetten. Bij de hologram wordt een afstandbediening meegeleverd, zodat u de controle heeft over de content. Mochten er vragen of problemen tijdens de huurperiode zijn dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen.

Stap 4: retour hologram

Na afloop van het evenement kan de hologram weer in de flightcase gestopt worden. Check de meegeleverde paklijst om zeker te zijn dat alles compleet is. U ontvangt een retour label via de mail zodat de hologram afgeleverd kan worden bij een PostNL-locatie. Zo kunt u de dag na afloop van de huurperiode de hologram retour sturen.

Alje Hoving

www.hologram-huren.nl